16 Eylül 2012 Pazar

Meireles geldi taktik değişti!

Maç yayınlarını kaçırmamak için; Facebook ve Twitter sayfamızı takip etmelisiniz.

 
 
Fenerbahçe’nin yeni transferi Raul Meireles, bugün oynanacak Mersin İdman Yurdu maçında ilk 11 başlayacak.

Fenerbahçe , Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girerken, bugünkü karşılaşmada sahaya çıkacak olan on birde yeni transfer Meireles ve kaptan Alex’in de olması bekleniyor.

Sakatlıklar nedeniyle Mersin İdman Yurdu maçında beklenen revizyonu yapamayıp, bu arzusunu gelecek maçlara saklayacak olan Kocaman, yeni transfer edilen Meireles’i sahaya sürüp orta alanda Mehmet Topuz, Mehmet Topal gibi kesici oyuncularına da forma verecek.

Kuyt’ı forvette oynatacak olan Kocaman, orta alanda kaptan Alex’i daha ofansif kullanıp, çift forvetli bir oyun sistemine geçiş yapacak.

Krasiç, Sow, Egemen gibi deneyimli oyuncularından yararlanamayacak olan Kocaman, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Volkan’ı da kaleye geçirmeyi düşünüyor.

Fenerbahçe, bugün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda cezası nedeniyle kadınlar ve çocuklardan oluşan taraftarın karşısına motivasyon kaybına uğramadan çıksın diye yönetim de kampa gelerek oyunculara destek verdi.

Kocaman da futbolcularıyla yaptığı toplantıda yeni bir döneme geçiş yaptıklarını, camiaya söz verdikleri gibi artık forma girmek durumunda olduklarını bildirdi.

Fenerbahçe: Volkan (Mert), Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, M. Topuz, M.Topal (Cristian), Meireles, Caner, Alex, Kuyt

Mersin İdman Yurdu: Sehiç, Josef, Stepanov, Serkan, Mustafa K., Eren, Ben Yahia, Hakan, Murat E., Culio, Mert Nobre

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 20.30
Yayın: Lig TV